Bestellen

Bestellen via onze beautywebshop is gemakkelijk en veilig. Wanneer u van plan bent vaker te bestellen is het handig om u eenmalig te registreren. Met behulp van uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u dan voortaan snel bestellingen plaatsen. Vanzelfsprekend worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Wanneer u zich niet wilt registreren dan kunt toch bestellingen plaatsen. Vanzelfsprekend hebben wij wel u naw-gegevens nodig om de bestelling af te leveren.

Betalen

Betalen doet u via iDeal. U wordt doorgestuurd naar de iDeal betaalpagina van uw bank, alwaar u in de vertrouwde veilige omgeving uw betaling kunt doen.
Na ontvangst van uw betaling gaan wij ervoor zorgen dat de bestelde producten aan u worden verstuurd via PostNL.

Bezorgen

Al onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. Een pakket met PostNL versturen kost tot een gewicht van 10 kg € 6,75. Bij bestellingen onder € 35,- berekenen wij deze kosten aan u door. Voor bestellingen groter dan € 35,-, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Voor verzekerde verzendingen naar België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden hanteren wij een verzendtarief van € 14,30.