Heeft u een artikel besteld, maar per ongeluk een ander artikel ontvangen? Of bent u niet tevreden en wilt u gebruik maken van een garantieregeling? Neem dan contact met ons op.

Retourzending

Meld een retourzending altijd vooraf bij ons aan via shop@hairstylinghelene.nl. Vermeld hierbij altijd het bestelnummer en geef een duidelijke omschrijving van de reden. Ruilen mag binnen 7 werkdagen. Wij nemen uw retouraanvraag zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met u naar een gepaste oplossing. Stuur vervolgens het te retourneren product samen met het volledig ingevulde retourformulier en een kopie van uw factuur naar ons retour.

Let op! Niet of niet voldoende gefrankeerde retouren worden niet geaccepteerd.

Let op! Wij adviseren u ook om de zending altijd te verzekeren om eventuele problemen te voorkomen. Dit kan tegen een meerprijs van €1,30. U bent namelijk zelf aansprakelijk voor de retourzending.
Let op! De verzendkosten van de retourzending zijn normalitair voor uw eigen rekening tenzij er andere afspraken gelden.

Welke producten kunnen er niet geretourneerd worden?

Is een product niet naar wens? Dan kunt u binnen 7 werkdagen contact met ons opnemen en een ander gewenst product uitkiezen. Let op! Alle geopende/ gebruikte producten en alle producten waarvan de originele verpakking ontbreekt kunnen nimmer worden geretourneerd. Het product moet indien in verkoopbare staat verkeren. (Het is niet toegestaan om een verbruiksartikel te retourneren als deze na gebruik niet bevalt zoals shampoo, conditioner, stylingsartikelen, etc.)


Let op! Wij controleren het geretourneerde artikel zorgvuldig op beschadigingen en gebruikerssporen. Indien deze aanwezig zijn, wordt er geen nieuw artikel opgestuurd. Wilt u het beschadigde of gedragen artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handelingskosten.

Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden.